itulau_fanua

tala fou

O lau kamupani kamupani fefa'ataua'iga?Po'o falegaosimea?

1.O lau kamupani fefa'ataua'iga kamupani?Po'o falegaosimea?
Tali: O la matou kamupani o loʻo i totonu o Saina, e pei o le taʻitaʻia o le gaosiga i sisifo o Saina, o loʻo i ai 3 fale gaosi oloa mo le fausiaina o le uamea, 1st fale gaosimea i Xian aai, Shaanxi itumalo i sisifo o Saina, 2nd falegaosimea i Qingdao aai, Shandong itumalo, Saina, 3rd. falegaosimea i le aai o Chittagong, Bangladesh.O tagata fa'atau uma mai le lalolagi atoa e sili ona fa'afeiloa'i e asiasi i le ofisa o le matou kamupani ma le falegaosimea.O la matou falegaosi ata mo oe e siaki.

O le matou fale gaosi oloa i fafo o loʻo vaʻavaʻai, 6 fale faigaluega iina ma 2 fale ofisa iina.
falegaosimea (1)

O loʻo i ai le matou gaosiga o masini gaosiga.
1.Laasaga muamua e tipi ai mea uamea e avea ma ipu laiti.
O le mea autu e pulea ai le tulaga lelei o oloa i lenei laasaga o le tipiina lea o le laulau e pei o le ata mamanu, faʻafetai i le matou masini faʻafouina fuafuaga i le 2018, o matou masini tipi uma e faʻaaogaina le faʻaogaina o le laser cutting mode, lea na saunia e Siamani.

falegaosimea (2)

2. Laasaga lona lua e ueloina le tamai ipu e avea H vaega uamea koluma ma vaega utupoto.
O nisi falegaosimea e faʻapipiʻiina e le manpower manual, e tupu foʻi i se nofoaga o poloketi a Aferika.Ona o le tele o a matou maketi maketi ma manaʻomia se gaosiga tele, e le mafai mo i matou, o lea ua uma ona matou faʻafouina le masini faʻaipoipo e avea ma masini taʻavale, e le o galue e le tagata faigaluega, o la matou faaipoipoga e 5 000 000 ton uamea i tausaga taʻitasi. , 3 falegaosimea atoa gafatia faaipoipoga.

falegaosimea (3)

Laasaga 3.Third e tipiina ni tamai ipu uamea fesoʻotaʻiga, fai le pu faʻamau ma faʻafefe i le uamea ma koluma.
O vaega laiti uma e tipiina ma pu e faia e le masini laser, ina ia tutusa le mamao o le pu ma le tele o le pu ma isi vaega, ina ia faʻapipiʻiina e le tagata o tausia, o le a matua lamolemole, leai se faʻalavelave faʻapipiʻi.

falegaosimea (4)

Laasaga 4.Fa o le de-ele, vali ma afifiina.
E matua taua tele le faagasologa o le de-rust, afai e le lelei le faiga o le uamea, o le a faaleagaina le ata i totonu o ni nai tausaga talu ona faʻapipiʻiina, o le a puupuu foi le taimi o le ola o le fausaga uʻamea.Maua le uamea matou te mafaufau i ai i taimi uma mo le tagata o tausia, faʻagaoioi i masini ele sili ona lelei ma vali lelei.

falegaosimea (5)


Taimi meli: Ian-04-2023